Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №662 від 26.06.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Чемпіонат області

Перші очкові втрати “Маяка”

Перші очкові втрати “Маяка”

Перша ліга. 8 тур. “Сокіл” (Радивилів) - ФК “Гоща-АМАКО” - 1:2 (юнаки – 1:3), ФК “Садове” - “Маяк” (Сарни) - 0:0 (3:3), “ОДЕК” (Оржів) - “Ізотоп-РАЕС” (Кузнецовськ) - 3:0 (3:0), ФК “Малинськ” - “Волинь-Цемент” (Здолбунів) – 3:3 (0:1).

У восьмому турі чемпіонату області перших очкових втрат зазнав лідер змагань – сарненський “Маяк”. “Кривдником” гостей з Полісся став дебютант першої ліги - ФК “Садове”.

Гра не запам’яталася особливою кількістю гострих моментів як біля воріт господарів, так і в карному майданчику гостей. У цьому матчі сарненчани основну ставку зробили на виконанні стандартних положень, проте справа до вирішального удару так і не дійшла. Відтак, вперше футбольне поле гравці “Маяка” залишили, не поклавши до своєї очкової скарбнички трьох повноцінних очок. Проте сарненська команда залишається й досі єдиною в чемпіонаті, яка в цьому сезоні ще не пропускала голів.

А ось ФК “Малинськ” неприємно здивував власних уболівальників, зігравши внічию на власному полі із “Волинь-Цементом”. Здолбунівчан, при всій повазі до них, аж ніяк не відносять до лідерів обласного футболу, і брати очки в матчах із ними – просто обов’язок клубів, які претендують на призові місця у першій лізі.

Осічкою конкурентів із Сарн та Малинська сповна скористалися “ОДЕК” та ФК “Гоща-АМАКО”. Оржівці в рідних стінах без особливих труднощів провели три м’ячі у ворота “атомників” із Кузнецовська, а гощанцям на виїзді вистачило двох голів для загальної перемоги над колективом із Радивилова. Таким чином, після цих результатів “Ізотоп-РАЕС” опустився з третього місця одразу на п’яту сходинку в турнірній таблиці.

26.06.2014



Рівне-Ракурс №10 від 26.06.2014p. 
На головну сторінку