Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №662 від 26.06.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Мафіни з полуницею

Мафіни з полуницею

Інгредієнти: масло вершкове (кімнатної температури) - 100 г, цукор - 150 г, яйця курячі - 2 шт., борошно пшеничне 220 г, молоко 120 г, розпушувач тіста 10 г, полуниця 125 г. З розрахунку на 12 порцій.

Приготування: Злегка підтоплене вершкове масло з’єднати з частиною цукру й перемішати до кремоподібного стану, далі додаємо яйця й всипаємо залишок цукру, знову перемішуємо. Додаємо молоко (кімнатної температури) й інтенсивно перемішуємо. Окремо просіюємо борошно з розпушувачем й додаємо до яєчно-масляної суміші. Замішуємо однорідне тісто. Полуницю розрізаємо на чотири частинки. А далі в формочки для мафінів наливаємо тісто на 2/3 й на поверхню викладаємо шматочки полуниці. Випікаємо у духовці 25 хв. при 180 градусах.
26.06.2014



Рівне-Ракурс №10 від 26.06.2014p. 
На головну сторінку