Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №664 від 10.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Непорозуміння

Конфлікт у “Правому секторі”

Прес-конференцію, яка переросла в з’ясування стосунків, цього тижня провело керівництво “Правого сектора” Рівненщини.

Захід проходив в обласному Будинку вчених. Щойно він розпочався, і організатори почали переконувати журналістів, що лише вони є єдиними легітимними представниками організації, а інші, які представляються “Правим сектором” - самозванцями, як до залу увійшли їхні опоненти.Ось тут і почалося…

З обох сторін лунали звинувачення у всіх смертних гріхах. Неодноразово згадували Сашка Білого в контексті того, хто краще до нього ставився і на чиєму боці він зараз був би. Дійшло навіть до “битовухи” - з’ясовували, хто кому носа поламав, і кому за це в тюрмі сидіти.

Вийшло так, що питання задавали здебільшого організатори прес-конференції та їх опоненти один одному. Та все ж і журналістам вдалося дещо дізнатися. З-поміж почутого, зокрема, є інформація про те, що політику, яку проводили рівненські праві впродовж останніх шести місяців, вони змінювати не будуть. А ще братимуть активну участь у нас­тупному виборчому процесі. Планують виставити своїх представників до рад усіх рівнів.

Невідомо, чим би закінчилася така зустріч, якби не один об’єднавчий момент – одразу після прес-конференції рівненські праві відправляли групу людей на схід до району бойових дій. Люди чекали безпосередньо біля Будинку вчених. З ними був священик.

Група поїхала на схід у рамках ротації. Вона замінить тих добровольців, які нині там перебувають. Перед поїздкою групу благословив священик, а добровольців проводжали спільно.

10.07.2014Ярослав Тарасенко



Рівне-Ракурс №10 від 10.07.2014p. 
На головну сторінку