Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №664 від 10.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Ароматні кабачкові млинці

Ароматні кабачкові млинці

Інгредієнти: майонез - 7 ст. ложок, часник - (зубці) 3 шт., кріп - 1 пучок, кабачки - 1 шт., молоко - 1 склянка, борошно пшеничне - 1 склянка, яйця курячі - 1 шт., сіль - 1 ч. ложка, перець чорний мелений - 0.3 ч. ложки, олія соняшникова 4 ст. ложки.

Приготування: кабачок почистити і натерти на дрібній тертці. Додати яйце, сіль, цукор. Усе змішати. Додати молоко з просіяним борошном, олію. Вимішати до утворення однорідної маси. Пательню розігріти і налити невелику кількість кабачкової маси. Нахиляючи пательню зі сторони в сторону, розподілити тісто по усій поверхні. Обсмажити млинці з обох сторін до золотистого кольору на середньому вогні. З одного яйця, лимонного соку, олії, гірчиці, солі, перцю і цукру приготувати домашній майонез. Додати пропущений через прес часник і порізаний дрібно кріп. Тоненько намастити кожний млинець намазкою і згорнути.
10.07.2014



Рівне-Ракурс №10 від 10.07.2014p. 
На головну сторінку