|
№664 від 10.07.2014p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню
Ароматні кабачкові млинці
Інгредієнти:
майонез - 7 ст. ложок,
часник - (зубці) 3 шт.,
кріп - 1 пучок,
кабачки - 1 шт.,
молоко - 1 склянка,
борошно пшеничне - 1 склянка,
яйця курячі - 1 шт.,
сіль - 1 ч. ложка, перець чорний
мелений - 0.3 ч. ложки,
олія соняшникова 4 ст. ложки.
Приготування: кабачок почистити і натерти на дрібній тертці. Додати яйце, сіль, цукор. Усе змішати. Додати молоко з просіяним борошном, олію. Вимішати до утворення однорідної маси. Пательню розігріти і налити невелику кількість кабачкової маси. Нахиляючи пательню зі сторони в сторону, розподілити тісто по усій поверхні. Обсмажити млинці з обох сторін до золотистого кольору на середньому вогні. З одного яйця, лимонного соку, олії, гірчиці, солі, перцю і цукру приготувати домашній майонез. Додати пропущений через прес часник і порізаний дрібно кріп. Тоненько намастити кожний млинець намазкою і згорнути.