Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №665 від 17.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Під прикриттям

Оце так полуниці!!!

Оце так полуниці!!!

Створивши у кімнаті штучну теплицю, так звану гідропоніку, “аграрій” протягом тривалого часу займався вирощуванням наркотичних рослин.

42-річний рівнянин Олексій облаштував кімнату власної квартири спеціальним обладнанням, ультрафіолетовими лампами, датчиками температури, вентиляторами, а для підтримання тепла стіни обклеїв фольгою. “Теплицю” зачиняв на ключ і нікого з членів сім’ї туди не впускав.

Співробітники ВБНОН УМВС України в Рівненській області під час обшуку квартири виявили залишки марихуани, оскільки чоловік “зібрав врожай” наприкінці червня і новий висадити ще не встиг. Під час слідчих дій правоохоронці вилучили близько 200 грамів канабісу, який відправили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Міліціонери освідчили Олексія на стан наркотичного сп’яніння. Згідно лікарської довідки чоловік перебуває у стані наркотичного сп’яніння від марихуани.

Як пояснив зловмисник, він протягом тривалого часу вирощував у квартирі полуниці. Звідки у нього висушені наркотичні рослини, він не знає. А стан свого одурманення пояснює викуреною вчорашньою сигаретою.

Міліціонери під час огляду Олексія виявили на його мобільному телефоні відеозаписи, на яких чітко видно, як він вирощував рослини, коноплі у кімнаті квартири і як у подальшому їх сушив, важив та фасував у пакети.

Відомості за даним фактом внесено до ЄДРДР. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

17.07.2014



Рівне-Ракурс №10 від 17.07.2014p. 
На головну сторінку