Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №665 від 18.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вбивство

За образу дівчини – ніж у живіт

За образу дівчини – ніж у живіт

Четверо товаришів приїхали у село Руда Красна Рівненського району, щоб розшукати дівчину Катерину, з якою напередодні разом відпочивали. За версією молодиків, того дня вона разом зі своєю подружкою викрала в хлопців гроші.

Розшукали 18-річну дівчину за місцем її проживання. Щоб розібратися в ситуації, господар будинку – 31-річний дядько Катерини Микола - запросив уже й без того захмелілих молодиків до столу. Після застілля, коли всі вийшли на подвір’я, між учасниками компанії виникла словесна перепалка, знову ж таки з приводу викрадених грошей. У ході сварки раніше судимий 26-річний рівнянин Дмитро вдарив в обличчя Катерину. Дізнавшись про це, Микола, який на кілька хвилин відлучився до будинку, схопив на кухні ножа та вдарив молодика в область черевної порожнини зліва. Пораненого хлопця до Рівненської центральної районної лікарні привезли його ж товариші. Медики госпіталізували чоловіка в реанімаційне відділення.

Відкрито кримінальне провадження за умисне тяжке тілесне ушкодження, санкція якого передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років. Зловмисник затриманий та поміщений в ізолятор тимчасового тримання м. Рівне. Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні злочину та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Правоохоронці встановили, що це уже не перше злодіяння затриманого. У минулому він судимий за крадіжки. Окрім того, перебував у сфері профілактичного впливу Рівненського райвідділу як особа, що вчиняє насильство в сім’ї.

18.07.2014



Рівне-Ракурс №10 від 18.07.2014p. 
На головну сторінку