№665 від 18.07.2014p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Господині на замітку
* Щоб зберегти сир від висихання, треба покласти на тарілочку поруч із сиром шматочок цукру і накрити іншою тарілочкою. Весь тиждень сир буде абсолютно свіжим.
* Деякі продукти - вершкове масло, маргарин, фарш - зазвичай прилипають до паперу, в який загорнуті. Підставте згорток під струмінь холодної води, повертаючи так, щоб вода змочила його з усіх боків. Папір легко відстане.
* Пряні овочі - моркву, петрушку, селеру, цибулю - після очищення, потрібно зараз же вживати в їжу. Для супів овочі іноді злегка підсмажують, при цьому супи виходять більш смачними і ароматними. Томат-пюре в супи не рекомендується класти сирим, його також потрібно пережарити з жиром до половини початкового об’єму.
* М’ясний суп можна зварити швидше, за 30-40 хвилин: а) якщо пропустити сире м’ясо через м’ясорубку або приготувати з купленого в магазині фаршу фрикадельки і опустити їх у воду замість великого шматка м’яса, б) якщо сире м’ясо нарізати поперек волокна тонкими довгими шматками.
18.07.2014 |
Рівне-Ракурс №10 від 18.07.2014p. На головну сторінку |