№666 від 24.07.2014p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню
Інгредієнти: 2 кг баклажан, 100 мл оцту, 2 ст.л. цукру (із верхом), 150 мл олії, 3 невеликі цибулини, 1 головка часнику, пучок петрушки або кінзи, сіль за смаком.
Заправка: 100 мл оцту змішати із 2 ст.л.цукру (із верхом), додати 150мл олії. Промиваємо баклажани, добре віджимаємо. Дрібно ріжемо 3 невеликі цибулини, видавлюємо 1 головку часнику. Подрібнюємо пучок петрушки або кінзи. Все змішуємо. Залишаємо не менше ніж на добу. За потреби додаємо сіль. Салат прекрасно зберігається в холодильнику до трьох тижнів. Спробуйте, це незвично та смачно.
24.07.2014 |
Рівне-Ракурс №10 від 24.07.2014p. На головну сторінку |