Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №669 від 14.08.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Актуально

Нова квартира – вигідніше депозиту

Нова квартира – вигідніше депозиту

Сьогодні, попри тотальну кризу та падіння курсу національної валюти, спостерігається доволі бурхливе будівництво житла. Як твердять фахівці, нічого дивного в цьому немає, адже левова частка житлового фонду в Україні, і Рівне тут не виняток, будувалася в шістдесяті-вісімдесяті роки минулого сторіччя. Тому на даний час ці будинки потребують усе більше коштів на їх утримання. До того ж увесь “радянський” житловий фонд підключений до централізованої системи теплопостачання, що на сьогодні є величезним тягарем для власників квартир. Але й це ще не все. Квартири в “хрущовках” та “брежнівках” доволі малі та незручні, а про нормальну парковку поблизу будинку їхні власники можуть лише мріяти. Усі ці фактори і змушують городян шукати можливості придбати нове житло. Тим більше, що пропозицій на ринку вдосталь.

Зокрема, відомий в області Концерн “Східно-Європейський будівельний альянс” завершує роботи на новому об’єкті – комплексі на 201 квартиру, що на Луцькому виїзді. Ми зустрілися із її керівником Сергієм Полоцьким і попросили розповісти, що Концерн може запропонувати рівнянам.

- Будинок за адресою Соборна, 283 має 201 квартиру в де’вятиповерхівці з п’яти під’їздів. На сьогоднішній день більше половини квартир вже майже готові: мають стяжку та обладнані автономним опаленням, електропроводкою та сантехнічними розводами. До того, ж в будинку встановлюються найновіші вантажопасажирські ліфти, тому у власників квартир не буде проблем з дос­тавкою в свої помешкання великогабаритних вантажів. Особливу увагу при будівництві приділяємо забезпеченню максимального збереження тепла. Зовнішні стіни в нашому новому будинку мають товщину вісімдесят сантиметрів, ще й обшиті пінопластом завтовшки в сто міліметрів. Отже, мешканці нашого будинку за тепло переплачувати не будуть.

Окрім того, самі квартири дуже зручні. Так, в трикімнатних помешканнях є аж два санвузли. При цьому їхній метраж не надмірний. Загальна площа трикімнатної квартири коливається від 90 до 99 метрів квадратних. Двокімнатні квартири мають площу 65-70 метрів квадратних, а однокімнатні - 43-46, усі вони обладнанні просторими балконами.

Подбали ми й про транспортні засоби наших мешканців. Є місця для гаражів та криті стоянки для авто. При цьому наш будинок має два заїзди з вулиць Соборної та Корольова. Не будуть розчаровані і ті, хто віддає перевагу громадському транспорту. Буквально за два десятки метрів від будинку розташована зупинка міського транспорту.

Для молодих сімей із дітьми будується просторий дитячий майданчик, а буквально через дорогу розташований мальовничий парк.

Ми будемо раді допомогти рівнянанам отримати гарне та якісне житло за помірну ціну.

Телефони для довідок: 43-86-02, 067-275-22-41, 066-879-34-56, 063-325-26-725.

14.08.2014



Рівне-Ракурс №10 від 14.08.2014p. 
На головну сторінку