Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №669 від 14.08.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

“Санком-Рівне” домігся справедливості!

Тепер рівняни, які мають автономне опалення, будуть сплачувати за сміття так само, як і ті, що підключені до централізованого опалення!

Тобто, для рівнян, які проживають у будинках із автономним опаленням, зменшиться плата за послуги вивезення побутових відходів. Прийняття такого рішення ТзОВ “Санком-Рівне” та небайдужі громадяни домоглися у Міністерстві регіонального розвитку України.

- Згідно постанови Кабміну №1070, встановлені рекомендовані норми утворення побутових відходів в залежності від видів благоустрою. Відповідно до цих норм мешканці, які проживають у будинках, де відсутнє центральне опалення, утворюють відходів більше ніж ті, що живуть в будинках з усіма видами благоустрою. Під цю категорію потрапили не тільки рівняни, які мають пічне, а й ті, у кого автономне (газове) опалення. Саме в цьому й полягала несправедливість. Адже у тих, хто опалює помешкання газом, відходів більше не стає! Після чисельних звернень та відвідувань Міністерства регіонального розвитку України, нам вдалося переконати київських можновладців у безглуздості такого підходу до тарифоутворення. 16 липня ми отримали лист, у якому йдеться, що тепер будинки з автономним опаленням прирівнюватимуться до будинків із централізованим опаленням. Це означає, що для їх мешканців знизиться плата за послуги вивезення побутових відходів. Ті, хто сплачував 6,66 грн з людини, будуть сплачувати 5,36 грн, і, відповідно, ті, хто сплачував 7,31 грн, - 6,34 грн за людину. Тому з 16 липня “Санком-Рівне” зробить перерахунок для своїх клієнтів - мешканців будинків із автономним опаленням та встановленими газовими котлами, - повідомив директор ТзОВ “Санком-Рівне” Святослав Євтушенко.

14.08.2014



Рівне-Ракурс №10 від 14.08.2014p. 
На головну сторінку