Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №670 від 21.08.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Мафіни з яблуками і корицею

Інгредієнти:

Інгредієнти:

200 г борошна (+20 г какао побажанню), 2 яйця, 100 г цукру, 160 мл молока, 80 мл олії, 2 ч. л. Розпушувача, 1/2 ч. л. Соди, 2 яблука. Для посипки: 80 г борошна, 60 г вершкового масла, 60 г цукру, 4 ч. л. кориці. В розрахунку на 12 штук.

Приготування: духовку розігріваємо до 180С. Традиційно для мафінів беремо дві миски. В одній змішуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор, розпушувач і соду (сюди ж додаємо какао, якщо його використовуємо). В іншій мисці змішуємо рідкі інгредієнти: молоко, олію та два яйця. Добре збиваємо вінчиком. Далі рідку частину тіста додаємо в суху і лопаткою швидко перемішуємо тільки до того моменту, поки борошно помокріє. Більше перемішувати нема потреби. Додаємо яблука, нарізані кубиками, перемішуємо і викладаємо в формочки на 2/3. Зверху посипаємо крихтою. Для крихти руками перетираємо холодне масло, цукор, борошно і корицю. Печемо 20-25 хвилин при температурі 180С.
21.08.2014



Рівне-Ракурс №10 від 21.08.2014p. 
На головну сторінку