№673 від 11.09.2014p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню
Інградієнти на 12 порцій: масло вершкове 250 г, цукор 220 г, ванільний цукор 20 г, борошно пшеничне 350 г, розпушувач тіста 1 ст. ложка, яблука 1 кг, яйця 5 шт.
Масло кімнатної температури збити з цукром та ванільним цукром на пухку масу. Додавати по одному яйця, постійно збиваючи. В кінці вмішати просіяне з розпушувачем борошно. Ще раз збити. Яблука очистити, порізати на тонкі скибки і вмішати у тісто.
Форму для випікання змастити вершковим маслом. Викласти у форму тісто. Випікати 35 хвилин при 1800С.
11.09.2014 |
Рівне-Ракурс №10 від 11.09.2014p. На головну сторінку |