Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №673 від 11.09.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Німецький яблучний пиріг Апфелькухен

Німецький яблучний пиріг Апфелькухен

Інградієнти на 12 порцій: масло вершкове 250 г, цукор 220 г, ванільний цукор 20 г, борошно пшеничне 350 г, розпушувач тіста 1 ст. ложка, яблука 1 кг, яйця 5 шт.

Дуже смачний німецький яблучний пиріг - соковитий, пухкий, ніжний, доступний.

Масло кімнатної температури збити з цукром та ванільним цукром на пухку масу. Додавати по одному яйця, постійно збиваючи. В кінці вмішати просіяне з розпушувачем борошно. Ще раз збити. Яблука очистити, порізати на тонкі скибки і вмішати у тісто.

Форму для випікання змастити вершковим маслом. Викласти у форму тісто. Випікати 35 хвилин при 1800С.

11.09.2014



Рівне-Ракурс №10 від 11.09.2014p. 
На головну сторінку