Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №674 від 18.09.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Мариновані печериці

Мариновані печериці

Інгредієнти: печериці - триста грам, оцет - дві столові ложки, рослинне масло - три столові ложки, гвоздика - чотири штуки, запашний перець - шість горошин, лавровий лист - два листочки, часник - два зубчики, цукор - пів чайної ложки, сіль, петрушка, кріп.

Приготування: Гриби спочатку треба добре вимити, після чого великі розрізати в залежності від розміру на дві або чотири частини. Очистити часник і пропустити через часниковий прес. Кріп з петрушкою промити і дрібно нарізати. Рослинне масло налити в сковороду і розкласти у ній гриби, додати цукор, сіль, запашний перець, гвоздику, лавровий лист, влити оцет. Це все перемішати, накрити кришкою і на середньому вогні довести до кипіння, після чого трохи зменшити вогонь і тушкувати хвилин шість-вісім. По закінченню цього часу додати часник і зелень, перемішати і під кришкою тушкувати ще дві-три хвилини. Потім грибів дати охолонути, після чого охолодити їх у холодильнику. Можна використовувати як холодну закуску або скласти в скляну банку і поставити на зберігання в холодильник.
18.09.2014



Рівне-Ракурс №10 від 18.09.2014p. 
На головну сторінку