Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №675 від 25.09.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівненщини

Ляшко підтримує Королюка?

Як повідомили з прес-центру Громадянської мережі “ОПОРА” дубенські тижневики “Скриня” та “Джеркало плюс” від 18 вересня опублікували ідентичну статтю “Ляшко підтримує Королюка”.

Автор обох матеріалів - Дмитро Даниленко. У статті мова йде про те, що кандидата в народні депутати і чинного депутата Верховної Ради України Валентина Королюка підтримує не лише “Батьківщина”, а й Радикальна партія Ляшка. Проте в обласному штабі Радикальної партії цю інформацію не лише заперечують, але й готують її офіційне спростування.

Громадянська мережа ОПОРА звернулась за коментарем до голови Рівненсь­кої обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Назарія Поліщука. За словами пана Назарія, партійці обурені розповсюдженням цієї неправдивої інформації, адже по 154-ому виборчому округу від Радикальної партії балотуватиметься кандидат Роман Стасюк. “Стосовно цього матеріалу ми будемо готувати спростування” - повідомив керівник обласної організації.

Натомість, за словами опорівців Валентин Королюк в свою чергу зазначає: “Те, що Олег Ляшко підтримує мене як народного депутата від 154-го округу, – аж ніяк не дезінформація. Така підт­римка була висловлена мені лідером Радикальної партії в ході пленарного засідання минулого вівторка, 16 вересня, після голосування за закони, що передбачають амністію терористам та надання окупованим територіям Донбасу “спеціального статусу”. Причому Олег Ляшко навіть дав усну згоду на те, що я оприлюдню інформацію про його підтримку. З Ляшком я спілкуюся як з колегою, адже ми обоє – народні депутати. Натомість місцеві діячі Радикальної партії можуть просто бути не в курсі всієї повноти інформації”.

25.09.2014



Рівне-Ракурс №10 від 25.09.2014p. 
На головну сторінку