Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №675 від 25.09.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Лечо з опеньками

Лечо з опеньками

Інгредієнти: болгарський перець (червоний) - 1,5 кг, помідори - 700 г, опеньки (варені) - 0,5 л, оцтова есенція - 1 ч. ложка, цукор - 0,5 склянки, іль - 1 ст. ложка, чорний меле ний перець за смаком, олія - 0,5 склянки.

Приготування: Болгарський перець почистити, вимити, порізати соломкою. Помідори порізати кубиками. У каструлю покласти нарізаний болгарський перець і помідорову масу. Додати сіль, цукор, олію. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 20 хвилин. Додати варені гриби і чорний мелений перець, варити ще 20 хвилин. За 3 хвилини до готовності додати оцтову есенцію. Гаряче лечо розкласти в стерилізовані банки. Закатати стерилізованими металевими кришками. Банки перевернути, закутати у ковдру до повного охолодження.
25.09.2014



Рівне-Ракурс №10 від 25.09.2014p. 
На головну сторінку