Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №678 від 16.10.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Аналітика

Олег Червонюк: “Країну потрібно вивести з кризи”

Олег Червонюк: “Країну потрібно вивести з кризи”

До позачергових виборів у Верховну Раду залишилося всього десять днів. Можна сказати, що передвиборча кампанія вже вийшла на фінішну пряму, і вже можна назвати коло фаворитів. Особливий інтерес у місцевих спостерігачів викликає 152 виборчий округ (місто Рівне). Це не дивно, бо перемога саме в цьому окрузі дає майбутньому депутату Верховної Ради суттєвий вплив і на міську раду. Враховуючи той факт, що вибори до міської ради вже “не за горами” інтерес до боротьби за перемогу в 152 окрузі зрозумілий.

На думку більшості експертів, на сьогоднішній день найбільші шанси на перемогу по цьому округу мають два Олеги – Червонюк та Осуховський. Це не дивно, адже обидва вже зустрічалися на цьому ж окрузі в 2012. Того разу переміг Олег Осуховський. Сьогодні ситуація більш складна. Немає вже об’єднаної опозиції, яка на минулих виборах висувала по місту єдиного кандидата. Зникла і владна Партія регіонів, проти якої згуртовувався виборець, підтримавши кандидата від опозиції. Сьогодні минула опозиція вже півроку як при владі, і від неї по місту висунуто одразу кілька кандидатів. Ситуація справді непроста та неоднозначна.

Ми вирішили попросити прокоментувати хід передвиборчої кампанії обох фаворитів по 152 округу. На жаль, поки що з паном Осуховським зв’язатися не вдалося, але ось Олег Червонюк погодився дати свій коментар.

- Я вважаю, що людина повинна робити те, що вона вміє. Якби я добре грав у футбол, то напевно зайнявся б відродженням “Вереса”, організовував би різні футбольні турніри, переймався б ремонтом стадіону, який сьогодні знаходиться в жалюгідному стані. Хоча для цього, мабуть, не потрібно бути народним депутатом. Так як я вмію організовувати виробництво, піднімати з руїн розвалене та розграбоване підприємство, створювати нові робочі місця, то вважаю, що мій досвід варто використати для написання та прийняття потрібних реальному сектору економіки України законів. Також вважаю, що в статусі депутата Верховної Ради зможу прискорити процес створення в Рівному центру легкої промисловості загальнодержавного рівня. А це в свою чергу дасть десятки тисяч нових високооплачуваних робочих місць, і, нарешті, замість розвалених приміщень колишніх заводів з’являться нові підприємства, а рівень життя рівнян стане суттєво вищим ніж у сусідніх обласних центрах. Це все реально зробити.

Ще одним чинником, який спонукав мене взяти участь у нинішній кампанії, є необхідність підтримати лінію нашого Президента Петра Порошенка. Сама програма реформ Президента є дуже потрібною, але без підтримки більшості у Верховній Раді її втілення в життя буде неможливим. Я вважаю, що окремі політичні сили дуже не хочуть, щоб план Порошенка був втілений у життя, тому в новому парламенті будуть робити все можливе та й неможливе, щоб він так і залишився на папері, аби потім у його зриві звинуватити Петра Олексійовича. Мені б цього дуже не хотілося. Тому, щоб вивести Україну з нинішньої кризи, я і йду на вибори!

16.10.2014Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 16.10.2014p. 
На головну сторінку