№678 від 16.10.2014p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню
Інгредієнти: 4 яйця, 3 великі яблука, 2 ст. л. розтопленого масла, півсклянки борошна, півсклянки молока, 1 ст. л. цукру, дрібка солі.
2 ст. л. розтопленого масла,
півсклянки борошна,
півсклянки молока,
1 ст. л. цукру, дрібка солі.
Приготування: 4 жовтки збиваємо із 2 ст.л. розтопленого масла, додаємо борошна, півсклянки молока, 1ст. л. цукру, дрібку солі. Все ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок. 4 білки збиваємо, акуратно додаємо до тіста, перемішуючи знизу-вгору, ніби складаючи. Тісто має бути пухке.
Яблука чистимо від шкірки, вирізаємо серединку, ріжемо кільцями по 0,5 см. Кожне кілечко занурюємо в тісто, обсмажуємо в киплячій олії. Викладаємо на паперовий рушничок, щоб зібрати зайву олію. Змішуємо цукрову пудру з корицею і присипаємо яблука.
16.10.2014 |
Рівне-Ракурс №10 від 16.10.2014p. На головну сторінку |