№682 від 13.11.2014p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню
Інгредієнти: 2 яйця, 2 ст. л. цукру, 34 склянки олії, 1,5 склянки борошна, 1 ч. л. розпушувача, 3 середні яблука, півсклянки горіхів, дрібка солі. Для карамелі: 60 гр.масла, 0,5 ст. цукру та 0,5 ст. молока.
Нарізаємо кубиками 3 середні яблука. 12 склянки горіхів подрібнюємо. Все додаємо до тіста. Викладаємо у форму, якщо форма не силіконова, не забуваємо змазати маслом. Випікаємо при 180° С 30 хвилин, але орієнтуймося на свою духовку, якщо бачите, що кекс ще сирий, а верх запікся – накрийте фольгою.
Поки кекс печеться, варимо карамель: 60гр.масла розтоплюємо в каструльці, додаємо 0,5 склянки цукру та 0,5 склянки молока, кип’ятимо 1-2 хвилини на маленькому вогні. Використовуємо одразу ж.
Готовий кекс виймаємо з духовки, за допомогою дерев’яної шпажки робимо наскрізні дірки по всій поверхні кексу. Не виймаючи його з форми, повністю виливаємо на нього карамель. Даємо охолонути, а тоді виймаємо з форми.
13.11.2014 |
Рівне-Ракурс №10 від 13.11.2014p. На головну сторінку |