Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №684 від 27.11.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Корисно знати

Як позбутися головного болю?

Як позбутися головного болю?

Масаж голови, шиї, мочок вух Легкий масаж може відволікти вас від головного болю, а також поліпшить кровообіг і зніме напругу. Легко натисніть пальцями на скроні і здійснюйте ними повільні кругові рухи. Або спробуйте більш складні техніки.

Зробіть масаж голови. Вирушайте в душ і побалуйте себе тривалим масажем голови, начебто ви намилюєте голову шампунем. Є й “сухий спосіб”: нанесіть невелику кількість кокосового або арганового масла на пальці і втирайте в шкіру голови.

Гаряча вода

Допоможе позбутися головного болю, викликаної стресом, і прикладання грілки з теплою водою до задньої частини шиї. При цьому розслаблюються напружені м’язи, що й приносить рятування від болю. На додаток до теплий компрес ви можете прийняти гарячий душ. Є й інший варіант: наповніть ванну гарячою водою, а потім опустіть у неї руки на десять хвилин. Цей спосіб покращує кровообіг, за рахунок чого і проходить головний біль. Якщо ви страждаєте від хронічних головних болів, то перед сном протягом десяти хвилин тримайте ноги в відрі з гарячою водою.

Лимон

Лимон - дуже ефективний і потужний інгредієнт для лікування головного болю. Коли ви п’єте теплу воду, змішану з невеликою кількістю лимонного соку, знижується інтенсивність болю. Це домашнє засіб корисно, якщо головний біль викликаний газами в шлунку. Або інший варіант: для миттєвого позбавлення від болю прикладіть цедру лимона до чола. Також можна три-чотири рази на день випивати чашку гарячого лимонного чаю.

27.11.2014



Рівне-Ракурс №10 від 27.11.2014p. 
На головну сторінку