№685 від 08.12.2014p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню
На 6 порцій по 180мл
Заливаємо водою 10гр.желатину, залишаємо, щоб набухнув. Води додаємо десь 30мл.
Викладаємо яблучне пюре в чашу міксера, додаємо 4 білки і починаємо збивати. Як тільки маса збільшиться в об’ємі, додаємо 2ст.л. цукрової пудри і збиваємо далі. В результаті маємо отримати білу пухку масу, яка чимось нагадує зефір.
Підігріваємо желатин, щоб він повністю розчинився. Починаємо його додавати до білкової маси по стіночці посудини, постійно збиваючи. Як тільки додали весь желатин, збиваємо ще хвилину.
Збиваємо 100мл вершків (від 33%) до стійких пік.
Акуратно, за допомогою лопатки вмішуємо вершки в яблучно-білкову масу. Викладаємо по креманкам і ставимо в холодильник на 2-3 години.
08.12.2014 |
Рівне-Ракурс №10 від 08.12.2014p. На головну сторінку |