Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №686 від 15.12.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал. Екстра-ліга

Сюрприз від “Титана-Зорі”

Сюрприз від “Титана-Зорі”

9 тур. 6 грудня. “Спортлідер +” (Хмельницький) – “Енергія” (Львів) - 3:3.

7 грудня. “Ураган” (Івано-Франківськ) – “Локомотив” (Харків) - 0:2, “СумДУ” (Суми) – “Приват” (Кривий Ріг) - 4:4, “ЛТК” (Луганськ) – “Лукас” (Кременчук) - 5:2.

“Титан-Зоря” – “Кардинал-Рівне” - 1:1.

Покровське: Чичикало - Линник, Ященко, Слободенюк, Ментянник - Чорний, Білоус, Кулик, Мудрак - Грицовець, Шеховцов, Пічкуров, Удовиченко.

Рівне: Дєнюжкін - Кашуба, Сондак, Маринюк, Танський - Піддубний, Кручок, Ситник, Басіч - Фаренюк, Волянюк, Ланко.

Голи: Грицовець (14) - Танський (18).

На 18-й хвилині Дєнюжкін не реалізував пенальті (воротар).

Попередження: Кулик (18), Пічкуров (18), Шеховцов (29).

Головною несподіванкою туру стала нічия в Покровському. Кардиналу, претендуючого на медалі, були непереливки, але якось вірилося в перемогу команди, враховуючи ще й наступну гру в Харкові з одним із лідерів. “Титан-Зоря” не спасувала і таки записала собі пункт в актив, а все могло бути інакше, забий Дєнюжкін пенальті...

Останній матч першого кола Чемпіонату України з футзалу МФК “Кардинал-Рівне” проводив у Покровському, де зустрівся з дебютантом ліги МФК “Титан-Зоря”. Поєдинок завершився унічию 1:1. У рівнян у першому таймі відзначився Віталій Танський, а на 18 хвилині Віталій Денюжкін не зміг реалізувати пенальті.

Напевно, це був той рідкий випадок, коли перший тайм вийшов набагато цікавішим за другий. Протягом першої 20-ти хвилинки глядачі побачили практично всі принади футзалу: безліч небезпечних моментів, пенальті і 10-метровий, два забитих м’ячі і все це на підвищених тонах ігрового накалу. Першими забили господарі - Валерій Грицовець в притул розстріляв Дєнюжкіна, той хоча і доторкнувся до м’яча, але врятувати ситуацію не зміг.

Після пропущеного м’яча гості кинулись всіма силами вперед і вже невдовзі їхні старання були винагороджені. За зрив атаки в штрафній господарів судді призначили пенальті. Традиційно у кардиналівців цей удар виконує голкіпер Виталій Дєнюжкін, але цього разу воротарська дуель закінчилася перемогою Валерія Чичикало. Сейв воротаря викликав масу емоцій у місцевих вболівальників, можливо якраз відбите пенальті і допомогло титанівцю стати героєм матчу.

Але після здавалося б потужного “емоційного стресу” гості зусиллями капітана Віталія Танського, який безпомилково реалізував вихід один на один. За 2:30 до кінця першої половини гри обидві команди були на грані, адже мали в пасиві по 5 фолів. И ось за 2 хвилини до перерви граючий тренер гостей Сергій Піддубний випадково зіграв рукою в центрі поля і суддя вказав на 10-ти метрову позначку. Але титанівці наданим шансом не скористались - Павло Пічкуров пробив у кут, але Віталій Дєнюжкін виручив свою команду.

У другій половині зустрічі Кардинал контролював м’яч, проте небезпеку створювали загалом дальні удари, але воротар господарів в цих моментах був на висоті і не давав приводу для радості супернику. Вирішальною могла стати заключна хвилина зустрічі. За 40 секунд до кінця гри, скориставшись помилкою на своїй половині поля “Титана-Зорі”, кардиналівці здійснили черговий вихід віч-на-віч, але Валерій Чичикало зіграв више всяких похвал, вкотре зірвавши шквал овацій на трибунах місцевої СК “Юність”. Не пройшло і 20 секунд, як Павло Пічкуров з допомогою свічки намагався перекинути м’яча через голкіпера рівнян, але м’яч так довго і плавно повертався знгори, що захисник рівнян встиг вибити м’яч з порожніх воріт. Гра так і закінчилася бойовою нічиєю – 1:1

15.12.2014Петро Мимо



Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2014p. 
На головну сторінку