№686 від 15.12.2014p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню
Інгредієнти: 5 білків, 75 г цукру, 4 ст. л. борошна, 1ч.л. розпушувача, 60 г масла, 100 г шоколаду, 2 яйця, 3 ст. л. сметани, 250 мл вершків (33%), 50г цукрової пудри.
Заливка: 100г шоколаду розтопити на водяній бані, зняти миску, додати 2 яйця, перемішати. До шоколадної суміші додати 3 ст. л. сметани.
Все змішати і вилити на підпечений корж. Розрівняли лопаткою і поставити знову в духовку ще на 10 хвилин.
Крем: 250 мл вершків (33%) збити із 50 г цукрової пудри.
Перемазуємо коржі, зверху посипаємо мигдальними пластівцями. Боки можна не прикрашати, оскільки дуже гарний зріз.
15.12.2014 |
Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2014p. На головну сторінку |