Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №689 від 01.01.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нічого святого

Впіймали на “гарячому”

Вночі, 29 грудня, оперативники управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області та Костопільського райвідділу міліції затримали зловмисника, який обікрав храм та місцевий магазин у Костопільському районі.

Правоохоронці діяли з особливою обережністю, адже при невідомому могла бути зброя. Лише затримавши його, вони пересвідчилися в тому, що, справді, при ньому є вогнепальна зброя, до того ж заряджена та в бойовій готовності. Крім пістолета “ТТ”, у нього був ще й спецпристрій для відстрілу гумовими кулями.

- Упродовж грудня на Рівненщині були скоєні крадіжки з церков та торгівельних об’єктів. За проаналізованою наявною оперативною інформацією, до скоєння цих злочинів могли бути причетні одна або група осіб. Оперативники вийшли на слід зловмисника, і в селі Борщівка на “гарячому” затримали чоловіка під час скоєння чергових крадіжок. Він вже встиг викрасти гроші зі скриньки в церкві та винести з місцевого магазину велосипед і продукти харчування майже на півтисячі гривень, - повідомив начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов.

22-річний Роман, житель Івано-Франківської області, який раніше вже був судимий за аналогічні злочини, попередньо підозрюється близько у 25 крадіжках із церков та торгівельних об’єктів, скоєних у районах області. Зараз проводяться слідчі дії, встановлюються можливі спільники та причетність до інших злочинів. Роман затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Отець Валерій, священик храму, зізнається, щоб вберегти церкви від злочинних посягань, потрібно ставити сигналізації.

01.01.2015



Рівне-Ракурс №10 від 01.01.2015p. 
На головну сторінку