Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №689 від 01.01.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Новорічний десерт

Новорічний десерт

ІНГРЕДІЄНТИ:300 мл шампанського, для крему: сік 0,25 лимона, 20 г желатину, цукор - 2 ст.л., 1 ст. л. Шампанського, 75 мл вершків жирністю 35%, цукор - 1 ст.л., сік і цедра 1 лимона.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: У сотейник налити 100 мл води, покласти цукор і натерту на дрібній тертці цедру лимона. Довести до кипіння. Зняти з вогню, додати лимонний сік і желатин. Ретельно розмішати, щоб желатин повністю розчинився. Процідити розчин через дрібне сито. Влити шампанське. Наповнити келихи, накрити їх плівкою і поставити в холодильник на 2 години. Приготувати крем. Змішати в мисці шампанське, цукор і лимонний сік, влити в вершки і збити до густої піни. Помістити крем в кулінарний мішок і красиво викласти в келихи із застиглим желе.
01.01.2015



Рівне-Ракурс №10 від 01.01.2015p. 
На головну сторінку