№690 від 19.01.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню
Інгредієнти: Для тіста: 1ст. л. вершокового масла розтоплюємо в каструльці, додаємо 1/3 стакана борошна, заварюємо.
Деко 30*30 см, застеляємо пергаментом, викладаємо тісто, розрівнюємо. Випікаємо 10-15 хвилин до золотистого кольору при 180С°.
Готуємо начинку: куряче філе відварюємо чи запікаємо зі спеціями, подрібнюємо. За бажанням можна додати майонез – і можна вважати, що начинка готова. Можна зробити трохи інакше: готовий охолоджений корж мажу плавленим сиром “Янтар”, присипати зеленню та викладасти м’ясо. Скрутити рулет, зверху обов’язково покласти розділочну дошку, щоб рулет набув гарної форми. Залишаємо на годину, а тоді вже можна різати та подавати до столу.
19.01.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2015p. На головну сторінку |