№693 від 09.02.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
50гр. цукру і 3 яйця збиваємо міксером на самих великих обертах хвилин 10. Маса збільшиться в об’ємі в три рази, стане пухкою та світлою.
Крем робимо білково-масляний: 100гр.цукру збиваємо із 3 білками до стійких пік. Вершкове масло 100гр. ріжемо на 6-8 кубиків, воно має бути кімнатної температури. Додаємо в білки по кубику, міксер працює на високих обертах. Наступний шматочок масла додаємо після того як попередній розійшовся в білках. Білки відразу втратять трохи об’єму, не лякайтеся, так і треба. Крем має бути блискучий і шовковистий.
Рулет розмотуємо і змазуємо кремом, загортаємо. Тепер прикрашаємо за своїм смаком.
09.02.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2015p. На головну сторінку |