Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №694 від 16.02.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Нестандартне використання горілки

Нестандартне використання горілки

Прийнято, що горілка – це тільки алкогольний напій, який приніс дуже багато біди та нещасть. При тому, люди забувають, що її ніхто в них не заливає і не заставляє вживати без міри. Ми приведемо кілька корисних порад, як можна використати горілку в позитивних цілях.

Щоб без болю зняти з рани лейкопластир, просочіть його горілкою. Вона розчинить клей.

Щоб прочистити замазку швів у ванних і душових, наповніть пляшку з розбризкувачем горілкою.  Побризгайте на замазку, почекайте п’ять хвилин і змийте водою. Алкоголь в горілці вбиває грибки, цвіль і мікроорганізми.

Щоб прочистити лінзи окулярів, протріть їх ганчіркою, злегка зволоженою горілкою. Алкоголь в горілці почистить скло і вб’є бактерії.

Навіть, якщо Ви вибрали, здавалось би, бездоганну електробритву, неправильна експлуатація швидко знищить її леза. Продовжіть життя лез, опустіть їх у склянку з горілкою після гоління. Горілка дезінфікує леза і не дає їм заіржавіти. Це стосується також і звичайних бритвених лез.

Додайте скляночку горілки в пляшку шампуню. Алкоголь прочищає шкіру, видаляє токсини з волосся і стимулює його ріст.

Налийте півстакана горілки і півсклянки води в целофановий пакет і покладіть його в морозильник. Такий пакет з льодом може бути використаний для усунення болі і синців.

Зробіть власну рідину для полоскання рота, розмішавши дев’ять столових ложок меленої кориці в склянці горілки. Процідіть. Розмішайте з теплою водою і полощіть рот. Не ковтайте.

Обмокніть ватку на сірнику в горілку і доторкніться кілька разів до герпесу на губах, щоб він висох.

Щоб позбутися від вушного болю, капніть кілька крапель горілки в вухо. Почекайте кілька хвилин, потім промокніть. Горілка вб’є бактерії, які викликають запалення і біль у вусі.

Щоб знизити жар, потріть горілкою спину і груди.

Щоб позбутися поганого запаху ніг, помийте їх горілкою.

Прополощіть горілкою рот при зубному болю. Десни поглинуть певну кількість, що притупить біль.

16.02.2015



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2015p. 
На головну сторінку