Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №695 від 23.02.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Паштет Мазовецький

Паштет Мазовецький

Інгредієнти: 1,5кг свинячої підчеревини нарізаємо шматками і ставимо варити разом із 4 цибулинами, 2 великими морквинами, 0,5ч.л. перцю горошком, 1ст.л. солі. Варимо півтори години.

Далі додаємо 500гр печінки, лавровий листочок, варимо ще годину.

Як відварилося, воду злити, всі продукти пропускаємо через м’ясорубку. Під словом всі маються на увазі і морква, і цибуля.

Далі мелену суміш пробиваємо блендером (ну щоб добитися повної ідентифікації з оригіналом), і додаємо 200гр масла кімнатної температури. Лопаткою все гарно вибиваємо до однорідної маси.

Розкладаємо по формочках і ставимо в холодильник. Ось і готов наш паштет. Краще паштет залити зверху розтопленим маслом, тоді він зберігається в холодильнику два тижні.

23.02.2015



Рівне-Ракурс №10 від 23.02.2015p. 
На головну сторінку