№695 від 23.02.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Інгредієнти: 1,5кг свинячої підчеревини нарізаємо шматками і ставимо варити разом із 4 цибулинами, 2 великими морквинами, 0,5ч.л. перцю горошком, 1ст.л. солі. Варимо півтори години.
Як відварилося, воду злити, всі продукти пропускаємо через м’ясорубку. Під словом всі маються на увазі і морква, і цибуля.
Далі мелену суміш пробиваємо блендером (ну щоб добитися повної ідентифікації з оригіналом), і додаємо 200гр масла кімнатної температури. Лопаткою все гарно вибиваємо до однорідної маси.
Розкладаємо по формочках і ставимо в холодильник. Ось і готов наш паштет. Краще паштет залити зверху розтопленим маслом, тоді він зберігається в холодильнику два тижні.
23.02.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 23.02.2015p. На головну сторінку |