Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №696 від 02.03.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Для них нам знадобиться 250гр моркви, яку закладаємо у блендер, додаємо 3/4 стакана цукру, 1ст. апельсинового соку (2 апельсина), 0,5 стакана олії.

Для них нам знадобиться 250гр моркви, яку закладаємо у блендер, додаємо 3/4 стакана цукру, 1ст. апельсинового соку (2 апельсина), 0,5 стакана олії.

До морквяної суміші додаємо 1 стакан мелених горіхів, 0,5 стакана родзинок та 1 стакан борошна.

Все ретельно вимішуємо, додаємо 1ч.л. соди, гашеної оцтом. Ще раз вимішуємо, тісто має бути як густа сметана, тому борошно краще підсипати в кілька прийомів. Викладаємо у формочки, випікаємо при 180С° 25-30 хвилин, до проби на суху паличку.

Ще теплі кекси посипаємо цукровою пудрою.

З цієї порції виходить 20 кексів стандартної форми.

02.03.2015



Рівне-Ракурс №10 від 02.03.2015p. 
На головну сторінку