№697 від 12.03.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Рецепт, який зможе зекономити гроші (небагато, але все ж), час (все готово, треба лише використати) і нерви (коли в самий останній момент згадуєте, що чогось для випічки не вистачає).
Отож, беремо 3 ч. л. лимонної кислоти і мелемо її на кавомолці, висипаємо в баночку, що щільно закривається, додаємо туди ж 6 ч. л. харчової соди, 6 ч. л. крохмалю і 6 ч. л. борошна (соду, крохмаль і борошно просіюємо через сито, щоб не було грудочок). Закриваємо банку і все енергійно перетрушуємо. Ось такий він – домашній розпушувач, недорогий та завжди під рукою. Зберігатися він може понад рік. Смачної випічки!
12.03.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 12.03.2015p. На головну сторінку |