№698 від 16.03.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Для тіста на форму в 20см нам знадобиться: 1,5 ст. борошна, 1 ст. цукру, 0.5 ст. какао, 1 ч.л.розпушувача, 0,3 ч.л. перцю чилі, 2 ст.л.олії, 1ст.л. бальзамічного оцту, 0,4 ч.л. солі, 1 ст.холодної води.
Тим часом готуємо глазурь:
2/3ст.цукрової пудри, 1/3ст.какао, 1/2ст.л.бальзамічного оцту, 2ст.л.холодної води, 1/3ч.л. перцю чилі.
Все змішати і дати постояти хвилин 20.
Пиріг виймаємо з духовки, даємо охолонути, зверху розподіляємо глазур.
Подавати можна відразу.
16.03.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 16.03.2015p. На головну сторінку |