№700 від 02.04.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Яєчну шкаралупу миють, сушать, товчуть або розмелюють у млиночку для кави. Таким порошком очищують хромовані деталі холодильників, плит, мікрохвильових печей та ін. Від застарілого нагару допомагає додавання до порошку з яєчної шкаралупи мильного розчину.
Багато в яєчній шкаралупі солей кальцію, тому борошно з яєчної шкаралупи може успішно застосовуватися для збагачення кальцієм кулінарних хлібо-булочних виробів, в тому числі і в домашніх умовах при відповідній обробці.
02.04.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 02.04.2015p. На головну сторінку |