Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №701 від 06.04.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Паска з білим шоколадом

Паска з білим шоколадом

Для паски: 500гр.творогу 100мл вершків 10% 100гр.білого шоколаду 100гр.масла 50гр.сухофруктів 1-2ст.л.цукрової пудри

Для глазурі:

100гр.білого шоколаду

50мл молока

1ч.л.кукурудзяного сиропу

1ч.л.желатину

Доводимо до кипіння вершки (10%). Подрібнюємо білий шоколад, виливаємо на нього киплячі вершки, розмішуємо до однорідності.Творог пробиваємо блендером до кремоподібного стану (можна протерти через сито). Додаємо шоколадну масу, перемішуємо. Відразу ж додаємо масло кімнатної температури, ще раз пробиваємо блендером. Пробуємо чи достатньо солодке, за потреби додаємо цукрової пудри. Промиваємо і висушуємо родзинки. Додаємо в сирну масу. Викладаємо її в форму застелену марлею на 24 годину. Форма має бути з дірочками, щоб стікала зайва рідина. А тепер готуємо глазур, вона повністю вкриє паску, і вбереже її від висихання. 1ч.л.желатину залити водою і дати набухнути. До білого шоколаду додаємо кукурудзяний сироп (можна замінити медом). Закип’ятити молоко, вилити на шоколад. Розпустити желатин, додати до шоколаду, розмішати. Якщо використовуєте барвник, додавати на цьому етапі. Все пробиваємо блендером. Робоча температура 35-37С°. Паску викладаємо на решітку, виливаємо глазур, чекаємо поки трохи підсохне (хвилин 5), тоді перекладаємо на гарну тарілку, прикрашаємо.

06.04.2015



Рівне-Ракурс №10 від 06.04.2015p. 
На головну сторінку