№703 від 21.04.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Для сирного тіста збиваємо легенько вінчиком, додаємо 3ст.л. манки (сирої), 100гр майонезу, все перемішуємо. Твердий сир 200гр. натираємо на крупній терці і додаємо до яєчно-майонезної маси, туди ж додаємо дрібку сушеного часнику.
Тим часом готуємо начинку. Беремо фарш, 300гр. Додаємо спеції, цибулю.
Дістали з духовки наше деко і по всій поверхні підпеченого сирного тіста розподіляємо фарш. Далі, за допомогою пергаменту скручуємо рулет. Робити це треба дуже обережно, щоб не попектися.
Скручений рулет ставимо знову у духовку, але вже на 30 хвилин (курячий фарш) або 40 хвилин (свинний). Температура залишається 180С°.
Готовому рулету даємо охолонути і можна нарізати.
21.04.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2015p. На головну сторінку |