Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №703 від 21.04.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Сирний рулет

Сирний рулет

Для сирного тіста збиваємо легенько вінчиком, додаємо 3ст.л. манки (сирої), 100гр майонезу, все перемішуємо. Твердий сир 200гр. натираємо на крупній терці і додаємо до яєчно-майонезної маси, туди ж додаємо дрібку сушеного часнику.

Застеляємо пергаментом деко і виливаємо на нього наше тісто, розрівнюємо і ставимо в духовку на 15 хвилин при 180С°. Якщо пергамент не дуже високої якості, змазуємо його олією.

Тим часом готуємо начинку. Беремо фарш, 300гр. Додаємо спеції, цибулю.

Дістали з духовки наше деко і по всій поверхні підпеченого сирного тіста розподіляємо фарш. Далі, за допомогою пергаменту скручуємо рулет. Робити це треба дуже обережно, щоб не попектися.

Скручений рулет ставимо знову у духовку, але вже на 30 хвилин (курячий фарш) або 40 хвилин (свинний). Температура залишається 180С°.

Готовому рулету даємо охолонути і можна нарізати.

21.04.2015



Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2015p. 
На головну сторінку