Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №256 від 07.09.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спідвей

Нарешті - перемога!

Нарешті - перемога!

Після невдалої серії з кількох поразок поспіль нарешті здобув перемогу спідвейний клуб “Рівне Україна”. Недільного вечора третього вересня рівняни на власному треці переконливо перемогли у рамках змагань Другої польської ліги “Колеяж” із Ополє - 49:41.

Нагадаємо, що поляки вже приїжджали до Рівного у червні, але тоді злива завадила проведенню поєдинку, тож гонку перенесли на третє вересня.

Для рівненських майстрів треку зустріч із “Колеяжем” мала принципове значення. По-перше, спідвеїсти із Ополє є одними з найближчих конкурентів нашої команди у турнірній таблиці, а по-друге, слід було якомога швидше реабілітуватися перед уболівальниками за ганебну поразку минулого тижня від “Спідвей Центру”. Тож гонка обіцяла бути цікавою та напруженою.

Трохи забарившись на старті (у першому заїзді рівняни Омелян і Колодій-молодший поступилися - 2:4), у наступних чотирьох заїздах господарі переїздили поляків за усіма показниками. Другий та третій старти гонки завдяки майстерності Пьотра Дима, Ігора Марка, Володимира Колодія-старшого та Олександра Бородая завершилися з однаковим рахунком - 5:1 на нашу користь. У четвертому і п’ятому заїздах рівняни перемогли менш переконливо - по 4:2. Лише після такого впевненого початку, здобувши десятиочковий гандикап, рівняни дозволили собі дещо розслабитися.

Наступні п’ять заїздів, за винятком сьомого, коли Марко та Дим знову перемогли поляків - 4:2, завершилися нічийним рахунком - 3:3.

Тож, 36:24 на нашу користь за підсумком десяти стартів гонки, що забезпечило “Рівне Україні” дострокову перемогу над суперником.

Але і на здобутому рівняни не зупинилися. Програвши у одинадцятому заїзді - 2:4, вже у дванадцятому Колодій-старший та Бородай знову залишили поляків Шмідта і Павлічека далеко позаду - 5:1.

У цей момент рівненська “торсида” пробачила рідному клубу не лише поразку тижневої давнини, а й усі інші невдачі сезону.

Фінішні заїзди зустрічі знову принесли нічийні результати - 3:3. А у підсумку “Рівне Україна” здобула ще одну впевнену перемогу у рамках Другої польської ліги - 49:41.

Слід зазначити, що найкращим у складі нашої команди став Володимир Колодій-старший, у його активі дванадцять очок. На рахунку Ігора Марка та Пьотра Дима - по десять. Найбільше пунктів до скарбнички клубу з Ополє привіз Адам Павлічек - дванадцять.

Після звітної гонки “Рівне Україна” посідає з одинадцятьма очками шосту позицію у турнірній таблиці Польської ліги.

07.09.2006Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 07.09.2006p. 
На головну сторінку