№704 від 27.04.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Розрахунок на 1,2-1,5кг крилець. Крильця чистимо, відділяємо крайню фалангу (її не використовуємо), розрізаємо крильце на два.
Далі існує три варіанта: смажимо крильця у фритюрі; запікаємо у духовці; смажимо на мангалі. Який би варіант ви не обрали, головне – довести крильця до готовності.
Поки готуються крила, ми робимо соус “Баффало”: в сковорідці розтоплюємо 60гр. масла, 2ст.л. коричневого цукру (можна брати і звичайний). Коли цукор розтопиться повністю, додаємо 3ст.л. томатної пасти, 100мл води, дрібку червоного перцю, солимо до смаку. Як закипить – додаємо 2 зубочки часнику. Знімаємо з вогню.
Готові крильця викладаємо у миску, додаємо соус “Баффало”, перемішуємо, залишаємо на 5-10 хвилин.
Готуємо соус “Блю-чиз”: 50гр будь-якого сиру з пліснявою (Дор Блю, Дана Блю, можливо хтось візьме і Рокфор), 150мл нежирної сметани або натурального йогурта збиваємо блендером. Виливаємо в соусник, викладаємо крильця на блюдо.
27.04.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 27.04.2015p. На головну сторінку |