Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №256 від 07.09.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Тет-а-тет

Жіноче щастя

Оргазм може бути схожим на яскравий спалах вночі...

На жаль, для прекрасної статі ця проблема - суто жіноча, чоловікам природа зробила справді царський подарунок - отримувати оргазм не здатен лише один із двох тисяч чоловіків. Жінки не хочуть миритися з такою ситуацією і, використовуючи останні досягнення медицини та психології, починають шалену гонитву за повноцінним оргазмом (це магічне слово походить від грецького “оргао”, що означає “судоми”).

Ще стародавні лікарі намагалися лікувати аноргазмію. Більше того, медики тоді вважали, що ця жіноча недуга є причиною інших, набагато небезпечніших для організму захворювань: холери, чуми, кору тощо.

У наш час лікарі різних країн звертають пильну увагу на проблему жіночого оргазму. Відмінних результатів досягла Елен Каплан, психотерапевт із США. Вона розробила метод, що містить елементи тренінгу, психоаналізу, навіювання і терапевтичної допомоги. У клініці доктора Каплан пройшли курс лікування тисячі жінок, і відсоток успіху досяг неймовірної цифри. Зі ста пацієнток, що звернулися в клініку, дев’яносто - за шість-сім сеансів - почали відчувати стійкий оргазм.

Ось ті речі, які необхідно знати чоловікові, щоб полегшити партнерці шлях до заповітної вершини блаженства:

1Кожна жінка йде до піку насолоди своїм шляхом. Для одних - це кліторальна стимуляція, для інших - вагінальна, для третіх - ласки особливо чутливих ерогенних зон, для четвертих - комплекс вищеназваних дій. Не слід нехтувати і механічними засобами для досягнення світлої мети. Широкий спектр вібраторів, штучних статевих органів, різних сексуальних іграшок дозволяє швидше привести пані до вершини.

2 Ніжний і тактовний партнер повинен стати вірним союзником і помічником жінки в досягненні розрядки. Тут немає дрібниць: важливі і обстановка, в якій пара займається любовними іграми, і підсвічування, і музичний фон, і хороша фізична форма партнерів (вони свіжі й готові до марафонської гонитви за оргазмом), і відчуття взаємної довіри, ніжність, душевне тепло.

3 Партнер повинен чітко з’ясувати, що заводить жінку понад усе, і в попередніх ласках використовувати все своє вміння, щоб максимально підготувати партнерку до акту близькості, а в його ході, за узгодженням із нею, пестити приємні для неї зони стимуляції.

4 Потрібно чітко зрозуміти, що всі оргазми різні. Їх можна порівняти з дією алкоголю на організм. Одна пані поволі смакує напій, розтягуючи задоволення, а інша вважає за краще випити молодецьким залпом. Оргазм може бути схожим на яскравий спалах вночі зі сльозами, судомами, криками, стогонами, а може нагадувати тривале веселкове сяйво.

Приблизно десять відсотків оргазмуючих жінок здатні відчувати кількаразовий оргазм (їх називають “мультиками” або “мультяшками”). Такий тип жінок особливо бажаний для справжнього чоловіка. Як приємно, коли рахунок у любовній сутичці буде як у матчі Аргентина - Ямайка: п’ять - нуль на користь жінки.

5 Часто пуританське виховання, правила пристойності, природна скутість грають роль сторожів, що не пускають жінку до заповітної вершини. Завдання чоловіка - нейтралізувати цих “сек’юріті”.

Потрібно пам’ятати, що сексуальний акт - не набір якихось механічних дій і рухів тіл, а певна точка відліку у ваших стосунках, що починає нову смугу взаємної пошани, довіри і любові.

Оргазмуючі жінки частіше посміхаються, менш істеричні, рідше користуються снодійними і заспокійливими засобами. Вони більш розкуті, самодостатні, дотепні, швидше просуваються кар’єрними сходами і менш схильні до зміни партнера та сексуальних зрад.

Дорогі чоловіки! Допоможіть жінкам стати щасливими!

Приблизно десять відсотків оргазмуючих жінок здатні відчувати кількаразовий оргазм (їх називають “мультиками” або “мультяшками”). Такий тип жінок особливо бажаний для справжнього чоловіка. Як приємно, коли рахунок у любовній сутичці буде як у матчі Аргентина - Ямайка: п’ять - нуль на користь жінки.

07.09.2006



Рівне-Ракурс №10 від 07.09.2006p. 
На головну сторінку