Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №705 від 05.05.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Оселедець в гірчичному маринаді

Оселедець в гірчичному маринаді

Готуємо маринад: на два слабосолених оселедця беремо 1ст.л.гірчиці (готової), розтираємо її із 1ч.л.цукру, постійно розмішуючи додаємо 1ст.л.оцту (6%). До цієї маси помаленьку вливаємо 3ст.л.олії (саме в цьому маринаді дуже смакує рапсова). Все ретельно вимішали, за смаком можна додати ще солі. Якщо гірчиця гостра, то соус можна пом’якшити 1ст.л. нежирної сметани.

Оселедці філеруємо, нарізаємо середніми смужками, шматочки оселедця викладаємо в банку шарами, кожен шар заливаючи гірчичним соусом.

Залишаємо в холодильнику на добу.

А тоді можна подавати до столу, дуже смакує із печеною картоплею, або картоплею “у мундирах”, а можна просто їсти оселедця, а соус підбирати шматочком чорного хлібчика.

05.05.2015



Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2015p. 
На головну сторінку