№705 від 05.05.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Готуємо маринад: на два слабосолених оселедця беремо 1ст.л.гірчиці (готової), розтираємо її із 1ч.л.цукру, постійно розмішуючи додаємо 1ст.л.оцту (6%). До цієї маси помаленьку вливаємо 3ст.л.олії (саме в цьому маринаді дуже смакує рапсова). Все ретельно вимішали, за смаком можна додати ще солі. Якщо гірчиця гостра, то соус можна пом’якшити 1ст.л. нежирної сметани.
Залишаємо в холодильнику на добу.
А тоді можна подавати до столу, дуже смакує із печеною картоплею, або картоплею “у мундирах”, а можна просто їсти оселедця, а соус підбирати шматочком чорного хлібчика.
05.05.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2015p. На головну сторінку |