Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №706 від 14.05.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Продукти для збільшення грудей: що дійсно вам допоможе

Чи існують реальні способи збільшення грудей без операцій? Офіційна медицина дотримується скептичної позиції щодо цього. Проте тисячі жінок не можуть помилятися! Збільшення грудних залоз можливо. І ми пропонуємо вам 5 найефективніших способів добитися бажаного.

Продукти для збільшення грудей

Головне правило красивих грудей – ні дієтам! Будь-яке схуднення починається саме з грудей, звідки йде жирова тканина. Є також ряд продуктів, які можуть вам допомогти.

Молоко і молочні продукти, морепродукти, куряче м’ясо – цінні джерела білка.

Шишки хмелю – натуральне джерело естрогену. Їх необхідно заварювати і приймати у вигляді настою протягом 7 днів. Повторювати курс рекомендовано не частіше разу на місяць.

Зернові та злаки: овес, бурий рис, просо, ячмінь. Їх можна вживати у вигляді каш і настоїв, рекомендованих для збільшення грудей народними засобами.

Продукти з вмістом мононенасичених жирів: лляне насіння, кунжут, авокадо, оливки, жирна риба. Ці жири не відкладаються на талії, а служать джерелом найцінніших жирних кислот Омега-3, 6 і 12, необхідних для жіночої краси.

Вправи для збільшення грудей

Фізичні навантаження важливі для ваших грудей. А правильний комплекс занять допоможе грудним зв’язкам підтягнутися, грудним м’язам придбати виражений рельєф. І в цілому бюст може збільшитися на 2-3 см. Не переживайте, що від надмірного навантаження ви станете схожі на “качка”. Зробити щось подібне з грудними м’язами неможливо: вони вкрай складні в зміцненні.

Виконуйте хоча б два найефективніших вправи через день.

Віджимання – від 2 до 20 разів. Віджиматися необхідно з рівною спиною, на носках, дістаючи підборіддям до підлоги;

Здавлювання долонь. З’єднайте долоні перед собою, немов моліться. Лікті підійміть до рівня грудей. З максимальною силою давите долонями один на одного. Протримаєтеся якомога довше. Повторіть 5 разів.

14.05.2015



Рівне-Ракурс №10 від 14.05.2015p. 
На головну сторінку