№706 від 14.05.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
500гр.сиру домашнього
100гр.цукру
1 яйце
Яблучний шар:
2 великих яблука
Для тіста:
200гр.масла
100гр.цукру
2ст.л.борошна
Перетираємо до крихт масло з цукром і борошном.
Розминаємо 500 гр. домашнього сиру із 100 гр. цукру, 1 ст. л. ванільної есенції (хто не лінувався і зробив) і одним яйцем.
Натерти на тертушці 2 шт. великих яблук (можна більше, але трохи віджати сік). В форму насипаємо 1/3 від всієї маси крихт, викладаємо всю сиркову масу, знову насипаємо 1/3 крихт, тоді терті яблука, засипаємо залишками крихт і ставимо в духовку на 30-40 хв. при t 180С. Готовий пиріг можна присипати цукровою пудрою.
14.05.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 14.05.2015p. На головну сторінку |