Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №706 від 14.05.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

“Тертий” яблучний пиріг

“Тертий” яблучний пиріг

Для сирного шару:

500гр.сиру домашнього

100гр.цукру

1 яйце

Яблучний шар:

2 великих яблука

Для тіста:

200гр.масла

100гр.цукру

2ст.л.борошна

Перетираємо до крихт масло з цукром і борошном.

Розминаємо 500 гр. домашнього сиру із 100 гр. цукру, 1 ст. л. ванільної есенції (хто не лінувався і зробив) і одним яйцем.

Натерти на тертушці 2 шт. великих яблук (можна більше, але трохи віджати сік). В форму насипаємо 1/3 від всієї маси крихт, викладаємо всю сиркову масу, знову насипаємо 1/3 крихт, тоді терті яблука, засипаємо залишками крихт і ставимо в духовку на 30-40 хв. при t 180С. Готовий пиріг можна присипати цукровою пудрою.

14.05.2015



Рівне-Ракурс №10 від 14.05.2015p. 
На головну сторінку