Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №707 від 21.05.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Краса за графіком

Краса за графіком

Догляд за зовнішністю за біоритмами - нова, молода тенденція в області краси.Вперше про неї заговорили 5 років тому. Автори вчення помітили закономірності між стрілками на годиннику і процесами, що відбуваються в організмі людини.Зміни в клітинах, тканинах і органах нашого тіла відбуваються в чітко відведений для цього час. Якщо знати і розуміти свій біологічний годинник і вчасно задовольняти потреби свого тіла, можна довше залишатися молодою і красивою.

Вранці найкраще

Приймати контрастний душ. Ідеальний час для водних процедур - проміжок з 4 до 6 ранку. Якщо ви в цей час ще спите і бачите яскраві різнокольорові сни, це не означає, що ваш організм теж не діє і лінується. З першими променями сонця в кров надходить гормон кортизол, який дарує нам бадьорість і гарний настрій. Раннє пробудження - запорука позитивного ставлення до життя і оптимістичного настрою завжди і скрізь. Почніть день з контрастного душу, щоб він задався. 

Піклуватися про безпеку шкіри. 10:00 ранку - крайній час для зволоження шкіри обличчя і тіла якісними засобами. Всі процеси в шкірі знаходяться зараз на піку своєї біологічної активності. Це ідеальний час доби для поповнення арсеналу поживних речовин, вітамінів і мікроелементів. Краще всього, якщо зазначені речовини будуть у вашому денному кремі. 

Робити стійкий макіяж. Стійкість макіяжу залежить не тільки від чіткої послідовності нанесення один за одним декоративних засобів, а й від роботи ваших сальних залоз. Якщо ви власниця жирної шкіри обличчя, вам не раз доводилося помічати, що до полудня шкіра прямо-таки блищить від виділення себума (шкірного сала).  Робити обличчя виразнішим за допомогою фарб і пензлів для макіяжу найкраще в проміжок з 10 до 11 ранку. Щоб продовжити життя макіяжу, приступайте до його створення після нанесення засобу для звуження пор. 

Днем найкраще

Боротися з випаданням волосся. Вся справа в тому, що гормон, що сприяє втраті волосся (так, є і такий!), дуже активний аж до 17 години вечора. Важливо в цей час не діяти, покладаючись на його мале значення в організмі, а протидіяти, балуючи шевелюру спеціальними інтенсивними засобами. 

Працювати над тілом в спортзалі. З 15 до 17 годин дня в нашому організмі відбуваються знакові події - виводяться шлаки і токсини, за рахунок чого шкіра буквально перетворюється, набуваючи здоровий, квітучий вигляд. Якщо ви заплануєте на цей час тренування, ви не тільки відмінно проробите всі групи м’язів, не відчуваючи ні грама втоми, а й збагатите тканини організму киснем. А значить, все зайве згорить, а ви швидше, наблизитися до заповітної мрії - мати красиву, гармонійну фігуру.

Увечері краще всього

Влаштовувати маскарад. З 17 до 20 - сприятливий період для багатьох косметичних процедур. Інтенсивне зволоження та живлення шкіри в цей час - те, що доктор прописав. Якщо ви бажаєте омолодитися і позбутися від мімічних зморшок (або, принаймні, зменшити їх глибину), одночасно роблячи рельєф обличчя красивим, скористайтеся колагеновими масками. Цей диво-продукт можна прид-

бати в аптеці. Сила його впливу настільки висока, що результат перевершить всі ваші очікування.

Позбавлятися від небажаного волосся. Увечері чутливість до болю найменша, тому можна планувати навіть самі “жорстокі” б’юті-процедури. Якщо ви звикли користуватися епілятором або іншими методиками, що супроводжуються болем, запам’ятайте: в період з 17 до 20 години вечора вам горить зелений колір. Все пройде легко і, головне, довго буде гладко.

Боротися з целюлітом. Домашні процедури боротьби з апельсиновою кіркою і салонні варіанти протидії целюліту найефективніше після 20.00.  Ви можете практикувати медові і грязьові обгортання, обробляти шкіру стегон скрабом і наносити на завершення антицелюлітний крем.

21.05.2015



Рівне-Ракурс №10 від 21.05.2015p. 
На головну сторінку