№708 від 25.05.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
- 500гр. квашеної капусти
- 300гр. м’ясного фаршу (для дієтичного варіанту беремо курячий або індичий)
- 150гр.рису (для дієтичного варіанту – звечора залили водою, зранку воду злили, рис промили і зварили)
- 200мл сметани 10% (для дієтичного варіанту – забули про сметану)
- 1 яйце
- морквинка, зелень, сіль, перець за смаком
Для початку промиваємо капусту, відварюємо рис, моркву натираємо і підсмажуємо.
Додаємо до смаженої моркви капусту, тушкуємо до готовності. Далі додаємо до капусти рис і тушкуємо хвилини 2-3.
До готових овочів додаємо фарш (фарш у мене був з цибулею, тому я її окремо не додавала), яйце, перемішуємо. Даємо трохи охолонути.
Формуємо котлетки, а далі можна йти двома шляхами – підсмажити або запекти. Запікати в духовці 25 хвилин при 180С°. Знову перед нами два шляхи – можна подавати в такому вигляді (в такому разі запікаємо 40 хвилин), а можна викласти у форму, залити сметаною і запікати ще 15 хвилин. Присипаємо зеленню і кличемо всіх до столу, дуже домашня страва.
25.05.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 25.05.2015p. На головну сторінку |