Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №710 від 11.06.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Рівне матиме свій власний бренд

Він потрібен для кожного міста, що швидко розвивається. У цьому переконані учасники групи “Економіка” в рамках напрацювання “Дорожньої карти реформ Рівного”.

“Всього декілька українських міст мають свій бренд. По суті це потужний, сучасний, привабливий візуальний символ. Його можна презентувати місцевому бізнесу, потенційним інвесторам, українським та закордонним туристам”, - вважає радник голови Рівненської облдержадміністрації, керівник робочої групи з питань залучення інвестицій в економіку області Олексій Муляренко.

За словами представника Центру сприяння бізнесу Сергія Ващука, до розробки концепції бренду Рівного залучена компанія Branders. ЇЇ експерти мають досвід брендингу територій та розробки систем візуальної комунікації як в Україні, так і за кордоном.

Окрім того, учасники засідання групи “Економіка” обговорили інструменти розвитку інвестиційної галузі в Рівненській області, у тому числі й у Рівному. В першу чергу це створення інвестиційної та цифрової карт Рівненщини – Google maps. Зокрема, на цих картах будуть нанесені важливі історико-культурні, соціальні та туристичні об’єкти регіону, а також міститиметься інформація про найбільш привабливих інвестпроектів Рівненщини. Ще одним із пріоритетних напрямків роботи із залучення інвестицій є проведення виставок об’єктів нерухомості, вважають учасники робочої групи.

Усі ці складові інвестиційного маркетингу, на думку Олексія Муляренка, повинні сприяти залученню потенційних інвесторів на Рівненщину, у тому числі й до обласний центру.

11.06.2015



Рівне-Ракурс №10 від 11.06.2015p. 
На головну сторінку