№711 від 22.06.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
- 100 гр. борошна
- 100 гр. яєчного білку (це приблизно два великих яйця)
- 50 гр. тертого сиру
- Сіль, перець за смаком
Все перемішуємо руками, маємо отримати таке тісто, що нагадує густу сметану.
На деко застелюємо пергамент (краще взяти хорошої якості, економії на дві гривні, зате нічого не прилипне), пальцями розмазуємо тісто дуже прозорими млинцями, зверху присипаємо улюбленими добавками. Можна із сиром, можна потерти заморожені крабові палички, посипати зеленню та часником, все на Ваш смак.
Випікаємо при температурі 180С, 5-7 хв. Чіпсів виходить багато.
22.06.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 22.06.2015p. На головну сторінку |