Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №712 від 25.06.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

"Верес" розгромив лідера чемпіонату

"Верес" розгромив лідера чемпіонату

У сьомому турі Чемпіонату області серед юнаків центральний матч відбувся у Садовому, де ДЮСШ-Верес приймав лідера турнірної таблиці "Маяк" із Сарн, який переміг у всіх попередніх шести матчах.

У рівнян, які завершили виступи в ДЮФЛ України тепер є можливість повністю зосередитись на Чемпіонаті області та виступати там оптимальним складом, тож попередні невдачі в іграх з "ОДЕКом" та "Волинь-Цементом" зараз вже ніяк би не повторилися, і цьому доказ гра з "Маяком". "Верес" більш ніж переконливо переміг з рахунком 4:1, завдавши таким чином першої поразки лідеру, і впритул наблизившись в турнірній таблиці до конкурента.

Цікаво, що юнаки "Вереса" прямуючи на матч у Садове, змушені були три кілометри пішки добиратися до стадіону, адже напівдорозі від Тучина зламався автобус. Як видно, "марш-кидок" для рівнян став фартовим та результативним.

А за втраченими очками на перше місце вийшов "Ізотоп-РАЕС", який на виїзді більш ніж переконливо переміг ХФК "Надія" з рахунком 9:0. Тож, маючи гру в запасі юні атомники відстають лише на два очки від сарненчан, щоправда на кузнецовців ще очікує дуже не простий пропущений матч з юнаками з березнівського "Случа", які набравшись досвіду в матчах ДЮФЛ України зараз є одними з фаворитів змагань, і це вони підтвердили безапеляційно розібравшись у Гощі з місцевими ровесниками 3:0.

Справжньою сенсацією можна назвати нічию "ОДЕКа" та ФК "Вельбівного" у Оржеві. Хоч юнацький склад "ОДЕКа" зараз переживає час "зміни поколінь", і в команді грають зовсім юні футболісти, але втрачати очки з ще більш недосвідченими представниками Острозького району - це дуже слабо...

Завжди сильно та потужно в обласних юнацьких змаганнях виступають команди Радивилова та Здолбунова. Тож на полі "Волинь-Цементу" було спекотно, хоч господарі і перемогли 4:1, але для юнацьких чемпіонатів - це нормальний рахунок.

Наступний тур змагань відбудеться найближчими вихідними, і центральний поєдинок юнацького чемпіонату пройде у Кузнецовську, де "Ізотоп-РАЕС" прийматиме ДЮСШ "Верес".

25.06.2015



Рівне-Ракурс №10 від 25.06.2015p. 
На головну сторінку