№712 від 25.06.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
- 1 лимон
- 100гр.цукру
- 4 жовтки
- 500мл вершків 33% (краще взяти домашні)
Для початку робимо лимонний курд: натираємо лимонну цедру, змішуємо з цукром. Вичавлюємо з лимона сік. Цукор змішуємо з жовтками, додаємо сік. Ставми на водяну баню і заварюємо до консистенції заварного крему. Це займає 7-10 хвилин. Знімаємо та повністю охолоджуємо.
Збиваємо вершки до майже стійких пік, додаємо по частинах лимонний курд, кожен раз розмішуючи (просто міксером збити на низький швидкості).
Викладаємо в судочки і ставимо в морозилку мінімум на 4 години. Виймаємо з холоду, даємо відійти хвилин 5, викладаємо в креманки.
Таке морозиво не потребує періодичного помішування під час заморозки.
25.06.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 25.06.2015p. На головну сторінку |