Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №713 від 30.06.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Куряча пасторма

Куряча пасторма

На одне філе вагою 0,5кг. Філе промиваємо, кладемо в судочок, заливаємо сольовим розчином з розрахунку 1ч.л.солі (без верху) на 1ст.води. Залишаємо на 12 годин в холодильнику. Краще зробити це на ніч. Зранку вмикаємо духовку на 250С° і даємо прогрітися 30 хвилин. Тим часом промокаємо філе серветкою, натираємо часником, приправами. Складаємо навпіл вздовж, обв’язуємо ниткою. Зверху рулет теж натираємо приправами. Кладемо на деко.

Ставимо в духовку, тримаємо 20 хвилин, тоді духовку вимикаємо і залишаємо, поки все саме не охолоне (я вимикаю духовку і іду на роботу). Тільки тоді можна відкрити дверцята та вийняти пасторму.

Буквально кілька хвилин, і у вас прекрасна, здорова та смачна альтернатива сарделькам, сосискам на вечерю. Крім того пасторма ідеально вписується в салати, а якщо змінювати набір приправ та спецій, у вас кожен раз на столі буде нова страва.

30.06.2015



Рівне-Ракурс №10 від 30.06.2015p. 
На головну сторінку