№715 від 14.07.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Тісто: - 4 яйця - 50г борошна - 50г какао - 100г цукру - 30г розтопленого вершкового масла - 1ст.л. води Крем: - 250мл вершків від33% - 2ст.л. цукру - 1ст. полуниці
Збити яйця з цукром до кремоподібного стану (хвилин 8-10), десь на половині часу добавити ложку води (звичайна, кімнатної температури). Акуратно, краще силіконовою лопаткою вмішати борошно та какао (все просіяти). В кінці додати вершкове масло, вливати треба по обідку миски, вимішати. Викласти тісто на деко, розрівняти, пекти 10-12 хвилин. Готовий корж перекласти на чистий папір, зверху накрити рушником (присипати цукровою пудрою) і дати охолонути.
Тим часом збити вершки з цукром до стійких пік, нарізати полуницю. Змастити вершками корж, викласти з одного боку полуницю, закрутити рулетом. Зверху прикрасити за власним бажанням.
14.07.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 14.07.2015p. На головну сторінку |