Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №716 від 21.07.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Мюслі на сніданок

У ранкові години (від 4 до 12-ї) організм зайнятий очищенням від усяких шкідливих продуктів обміну речовин. Тому лікарі-дієтологи рекомендують сніданок, який не «забиває» травного тракту й мінімально навантажує органи травлення. Насамперед, вставши з ліжка, потрібно випити склянку води, а потім не менш як через півгодини з’їсти корисну страву, наприклад мюслі. На порцію мюслі потрібно взяти 50 г пророслої пшениці, 20 г вівсяних пластівців, склянку перевареної води, по 1 ст. л. соняшникового (гарбузового) насіння або горіхів, лимонного соку, вершків, терте яблуко (груша, апельсин, ягоди), 2 ст. л. кукурудзяних пластівців, 1 ст. л. меду. Пшеницю та вівсяні пластівці покласти в тарілку, залити водою й залишити на ніч. Уранці злегка підігріти, додати лимонний сік, терте яблуко, вершки та мед, усе перемішати. Зверху посипати пластівцями й насінням. Не бажано додавати соки, приготовані з цукром, джем, какао й цукор.
21.07.2015



Рівне-Ракурс №10 від 21.07.2015p. 
На головну сторінку