Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №716 від 21.07.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Чакапулі

Чакапулі

На 6 порції: - 1кг м’яса (телятина, свинина, баранина) - 300мл білого сухого вина - 50гр.вершкового масла (якщо телятина або баранина) - кінза, естрагон, часник, зелена цибуля так, щоб загальна кількість була 300гр. - жменя зеленої аличі (можна замінити зеленим виноградом, лимоном, лаймом) приблизно 150гр. - сіль, перець, хмелі-сунелі, 1/4 стручка гіркого перцю.

В цьому рецепті м’ясо краще брати на кості, щоб був наваристим бульйон. Заливаємо м’ясо стаканом води, доводимо до кипіння і тримаємо на середньому вогні 30 хвилин. Далі додаємо вино, трави, спеції, приправи, сіль. Це все тушкуємо близько 50-60 хвилин на середньому вогні.
21.07.2015



Рівне-Ракурс №10 від 21.07.2015p. 
На головну сторінку